Huur een camper
van Jorn

Een keer proberen hoe dat is, op pad met een buscamper? Voel hoe het bed slaapt, probeer hoeveel ruimte je hebt en voel de vrijheid van reizen met je eigen huisje op wielen. Huur een buscamper in Groningen!

Jouw reis begint hier

Een bus voor 2 met veel opbergruimte voor alle soorten kleding en sportspullen. Je neemt gemakkelijk twee fietsen mee achterop de bus. Mét zonnepanelen en een luifel om overal comfortabel te kamperen. 

Met het gezin op vakantie in een buscamper? Natuurlijk wel! Deze bus is geschikt voor 4 dankzij het extra tweepersoonsbed op het dak. Het kleurrijke interieur brengt extra vakantiesferen. 

Wat een fijn huisje! In deze bus vind je een houten plafond, vier zitplekken aan tafel, en alle luxe die je nodig hebt voor een comfortabele vakantie. 

Zo flexibel
vind je het nergens

Ieder interieur uniek zonder steeds het wiel opnieuw uit te vinden? Dat kan omdat wij onze campers bouwen op basis van een zelf ontwikkeld rails-systeem. Aan de rails bevestigen we onze modules, wat jou de kans geeft om een unieke inrichting en stijl te kiezen. Onze verhuurcampers zijn een mooie manier om verschillende opties te proberen.

Is een VAN-Jorn wat voor jou?

Altijd spannend natuurlijk, de eerste keer samen op vakantie. Maar wij durven het wel aan met jou! Neem een van onze verhuurcampers mee voor een weekje of een wat langere vakantie en leer onze campers nog beter kennen. 

En kies je na je tripje om een unieke camper door ons te laten bouwen?  Dan krijg je het huurbedrag als korting terug op het aankoopbedrag van je éigen unieke camper.  

Veelgestelde vragen

We willen graag dat je de ruimte hebt om eens te proberen of reizen met een buscamper bij je past. Daarom hebben we drie voorbeeld interieurs samengesteld die je laten ervaren hoe het is om te reizen met een camper van VAN-Jorn. Na je eerste reis weet je veel beter wat je wel en niet wilt. Zo kan je met veel nieuwe kennis en reiservaring je eigen camper gaan samenstellen. 

We werken met maximaal 2 bestuurders met een minimale leeftijd van 30 jaar. Al onze campers wegen minder dan 3500 kg, en mogen bestuurd worden met een B-rijbewijs.

Al onze campers zijn all-risk verzekerd bij Aveco. Aveco is gespecialiseerd in het verzekeren van campers en zorgt dus sowieso dat je goed verzekerd bent. Zo ben je verzekerd voor schade en ongevallen en kun je rekenen op 24/7 pechhulp in heel Europa.

Het is wel verstandig om zelf een reisverzekering af te sluiten voor jouw eigen bezittingen en voor eventuele medische hulp in het buitenland. Dit valt niet onder de dekking van onze campers.

Je kan onze campers maximaal 3 weken huren. De minimum huurperiode is 1 week. Er zijn onbeperkte kilometers inbegrepen.

Je mag onbeperkte kilometers rijden. Wel is er een maximale huurperiode van drie weken. 

Je vertelt ons op het moment van jouw aanvraag waar je naartoe wilt en hoeveel kilometer je van plan bent te gaan rijden.  

We verhuren de campers met een volledig interieur:

 •  Genoeg gas om iedere dag te (kunnen) koken
 •  Volle watertanks met drinkwater
 •  Volledige keukeninrichting voor koken en eten
 •  Schoonmaakspullen
 •  Tweepersoons dekbed en kussens
 •  Lekkere stoelen en een handig tafeltje voor buiten 

Je zorgt zelf voor je linnengoed, eventuele tolvignetten of milieustickers.

Tot drie weken voor vertrek kan dit kosteloos.

 • Vanaf 21 dagen voor vertrek: 30% van de huursom
 • Vanaf 3 dagen voor aanvang van de huurperiode of als het voertuig niet wordt opgehaald: 90% van de huursom


Mocht je onverhoopt de reis moeten annuleren, dan kun je annuleren en gelden bovenstaande annuleringsvoorwaarden. Je kan hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Neem hiervoor contact op met een verzekeringsmaatschappij.

Je vind alle uitgebreide voorwaarden in onze Algemene Voorwaarden Verhuur

Ja, die is er. De minimale leeftijd om een camper van Jorn te huren is 30 jaar. Er zijn geen eisen aan hoe lang je je rijbewijs hebt.

Zodra je een boeking aanvraagt, voldoe je direct de hele betaling ínclusief de borg. Je betaalt de huur direct aan VAN-Jorn en kunt via onderstaande mogelijkheden betalen:

 • iDEAL, PayPal, Apple Pay

 

Na ontvangst van het bedrag sturen we jou een betalingsbevestiging per e-mail.Je haalt de bus op vrijdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 op, en brengt de camper uiterlijk vrijdagochtend terug tussen 9:00 en 11:00 uur weer terug. Je vertrekt met onze buscamper vanuit Groningen.

 

Je krijgt de camper mee met een volle tank, en brengt hem weer terug met een volle tank. De camper wel graag even veegschoon opleveren, met een lege afvalwatertank en een leeg toilet.

 

Het eerder inleveren van de camper dan aan het einde van de geboekte huurperiode leidt niet tot restitutie van de huurprijs (of een deel daarvan).

Voor nood-/pechgevallen van huurcampers proberen we altijd bereikbaar te zijn. Ook na sluitingstijd en in het weekend. Stuur ons gerust een whatsapp berichtje of bel op 050 211 2523.

 

Vooropgesteld: we onderhouden onze bussen erg goed en ze zijn bijna nieuw, dus er is een kleine kans dat ze tijdens je vakantie kapot gaan. Mocht je nou tóch pech krijgen, zorg er dan eerst voor dat de auto op een veilige plek staat, en als dat niet mogelijk is, bel dan 112. Daarna bel je de alarmcentrale van de pechhulpdienst van Aveco Verzekeringen. Het nummer van de alarmcentrale: 020 5929 197.

 

Ongeluk gehad? Ook dan bel je de alarmcentrale. Zij zorgen er voor dat de wegenwachthulp zo spoedig mogelijk ter plaatse is. Mocht de camper niet snel genoeg gerepareerd kunnen worden, dan regelt de alarmcentrale vervangend vervoer voor je. Natuurlijk neem je ook direct even contact met ons op. 

Je hebt een eigen risico op de camper. Voor je eigen eigendommen sluit je zelf een reisverzekering af. Voor de camper zijn wij all risk verzekerd. 

Voorafgaand aan de verhuur dien je de inventarislijst en schadetekening van de buitenzijde van de bus te ondertekenen. Dit ter voorkoming van misverstanden achteraf.

 • De camper mag je niet meenemen naar muziekfestivals
 • Je mag de camper niet onderverhuren
 • Deze bussen zijn niet bedoeld voor offroad rijden, blijf op verharde wegen!
 • Je gaat niet buiten europa en de overige op de groene kaart vermelde landen. 
 •  

Je vind alle uitgebreide voorwaarden in onze Algemene Voorwaarden Verhuur

Er zit een milieuzonesticker voor Duitsland op de voorruit. Voor andere tol of milieuzone verplichtingen ben je zelf verantwoordelijk. 

Nee, dit hebben we liever niet. Mocht je nou een héle leuke hond hebben, neem dan even contact met ons op.

We zijn een fantastische ervaring rijker. Wat een geweldige buscamper, zo praktisch en stijlvol ingericht! We zijn via Zeeland en België naar Normandië geweest zonder problemen. Het camperleven is ons supergoed bevallen en dat komt door deze heerlijk bus, alles op stahoogte en een geweldig bed, wij zijn fan.

Gerard en Annet
Voor de sfeermakers

Hoe ziet jouw ideale camper er uit?

Je weet pas wat je wil als je het hebt gezien, gevoeld. Daarom nodigen we je graag uit in onze werkplaats in Groningen of in onze showroom in Utrecht! Hét moment om al je vragen te stellen, voor handige adviezen en om je eigen VAN samen te stellen. 

Stel je eigen VAN samen

Maak een afspraak

Puzzel jouw eigen
VAN bij elkaar

in onze configurator

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.

Stel je eigen VAN samen

Maak een afspraak

Puzzel jouw eigen
VAN bij elkaar

in onze configurator