Allround camperbouwer, medewerker productie en assemblage (parttime/fulltime/stage)

Word jij enthousiast van mooie dingen bouwen en meedenken over de doorontwikkeling van een nieuw product? Kan jij niet ophouden met praten over je vak? Vind je het leuk om campers te bouwen die je vervolgens door heel Europa tegen kan komen? Kom dan bij het team VAN-Jorn!

Over VAN-Jorn

Wij zijn geen doorsnee camperbouwers. Steeds meer mensen snappen dat een fabriekscamper helemaal niet zo een logische keuze is. Want waarom zou je wel je eigen huis inrichten, maar zou een huis op wielen voor iedereen hetzelfde moeten zijn? Ons modulaire concept – waar je zelf de meubels kiest en de inrichting kunt bepalen – maakt dat onze klanten hun eigen unieke camper samen kunnen stellen.Wie hebben wij nodig?

We groeien hard dus we hebben hulp nodig! In ons team past iemand die aan kan poten. Jij bent een technische alleskunner die met verschillende materialen kan werken, netjes en zelfstandig werkt en energie krijgt van mooie dingen maken. Je doet iedere dag iets anders, afhankelijk van de bussen die op dat moment gebouwd worden. De ene dag is het aanpoten om een interieur op tijd in een bus in te bouwen, de andere dag sta je mee te zingen met de laatste hitjes tijdens het assembleren van de modules.

Je past bijvoorbeeld goed in deze functie als je een opleiding tot meubelmaker, montagemedewerker, machinaal houtbewerker, timmerman, constructiewerker of allround vakman doet of hebt gedaan. Óf zelf veel klus en -bouwervaring hebt opgedaan.Bijzondere campers bouwen

VAN-Jorn is een start-up uit Groningen, waar we met een jong team van vakidioten de mooiste camperinterieurs ontwikkelen. Wij bouwen eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. Klanten stellen hun eigen interieur samen door zelf modules te kiezen, een indeling te maken en af te stijlen met kleuren, stoffen en accessoires. Zo is iedere camper die wij afleveren uniek. We werken met zo’n negen man in ons eigen pand aan de Duinkerkenstraat in Groningen Stad.

We zoeken iemand voor minimaal 24 uur in de week, en dat kan ook (het allerliefst zelfs!) als fulltime baan. Je salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en opleiding, conform het CAO metaal en techniek.

Daarbij wordt je onderdeel van ons toffe team! Met natuurlijk de nodige borrels, uitjes naar beurzen door het hele land (en Duitsland!), beschikking over onze loods in het weekend voor je eigen bouwprojecten én ieder jaar een tof kerstpakket!

Wat voor jou? Solliciteer direct via info@vanjorn.com.

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.