Ready to Ride

Direct onderweg met een van onze voorraadmodellen! Deze nieuwe buscampers zijn met zorg samengesteld door onze ontwerpers. De campers zijn volledig uitgevoerd in wisselende samenstellingen. Deze modellen zijn altijd gebouwd op nieuwe Peugeot Boxer bussen, en zijn per direct te verkrijgen. Zo kan je binnen enkele weken op reis met jouw eigen unieke camper. 

Vind jouw nieuwe camper bij Nefkens

Onze voorraadmodellen zijn te vinden bij Nefkens Utrecht en Den-Bosch. De Ready-to-Ride modellen koop je direct aan bij Nefkens. 

Tot in het kleinste detail

VAN-Jorn bouwt eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. Het opvallende design van de interieur modules –  geïnspireerd door organische vormen uit de natuur – geven de buscampers een unieke warme uitstraling. 

Blijven flexibel interieur

Jij weet zelf het beste hoe je vakantie wil vieren. VAN-Jorn maakt het je zo makkelijk mogelijk met onze interieur-modules. Mis je modules of wil je dingen aanpassen? Dankzij het unieke rails-systeem is het mogelijk de camper volledig aan te passen naar jouw wensen.

Veel bergruimte voor al je vakantiespullen

Aan ruimte geen gebrek, in alle VAN-Jorn buscampers vind je een zee aan ruimte. Misschien niet op het eerste oog, maar trek maar eens een van de grote lades open, kijk onder het bed of klap een bovenkastje open. Kom je toch ruimte tekort? Dan kan er altijd een kastje bij.

Mooie materialen met een natuurlijke uitstraling

Het interieur in de VAN-Jorn buscampers wordt opgebouwd uit massieve duurzame materialen zoals hardhout, aluminium en corian. De modules zijn makkelijk te repareren en vergen geen onderhoud. Daarnaast wordt er alleen hout en multiplex uit FSC beheerde bossen gebruikt. Een duurzame keuze dus!

Deze campers zijn direct te verkrijgen!

ModuleVAN – N.002

Peugeot Boxer Lengte 2, hoogte 2

140 PK, 2.2BlueHDi, handgeschakeld

 

Breedtebed, twee keukenmodules, 78 liter koelkast, draaibare voorstoelen, houten plafond, elektrische treeplank, zonnepanelen.

 

Vanaf €83.900 inclusief BTW en BPM

ModuleVAN – N.006

Peugeot Boxer Lengte 2, hoogte 2

140 PK, 2.2BlueHDi, handgeschakeld

 

Breedtebed, drie keukenmodules, ladekastje, 78 liter koelkast, zithoek achterin, draaibare passagiersstoel, houten plafond, fietsendrager aan de deur, cassetteluifel, zonnepanelen

 

 

Vanaf €98.205 inclusief BTW en BPM

De Peugeot Boxer

Een buscamper rijdt heerlijk wendbaar en is ideaal voor in de stad. De VAN-Jorn Ready-to-Ride modellen zijn gebouwd op basis van een nieuwe volledig uitgevoerde Peugeot Boxer bestelwagen, hierdoor beschikt u over een hoop binnenruimte, een sterke motor en u rijdt er zo in weg. De bussen hebben een vaste stahoogte waardoor u geen hefdak nodig heeft. Natuurlijk beschikt de Peugeot Boxer over de schoonste dieselmotor waardoor u nog jaren vooruit kunt en rijdt u nog zonder problemen zelfs de strengste milleu-zones in.

 

Nieuwe bestelwagens

De Ready-to-Ride modellen zijn gebouwd op basis van een nieuwe Peugeot Boxer. De modellen zijn handgeschakeld, hebben een 7" inch scherm met Apple Carplay en Android Auto, verzwaarde achtervering en airco aan boord.

Zo flexibel duurzaam vind je het nergens

Een interieur van VAN-Jorn is opgebouwd uit modules – noem het meubelstukken – waarmee je zelf een inrichting van je bus kiest. De modules zijn opgebouwd uit duurzame materialen zoals FSC gecertificeerd hout en op maat gesneden aluminium delen. Gaat er iets kapot? Dan kunnen we het onderdeel of de modules makkelijk repareren. 

Vrijheid

op wielen

In onze VAN vind je het prachtige – zelf samen te stellen – interieur, geïnspireerd door organische vormen uit de natuur. We werken met hoogwaardige materialen, hebben extra aandacht voor comfort en ontwikkelen ons unieke modulaire systeem constant door.

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.