Ervaringen van onze VAN-club

Bij VAN-Jorn houden we van campers. Het bouwen van een camper op maat is een prachtig traject die we samen met de klant doormaken. En wat is er nou leuker dan een tevreden klant? Nou… een leuke review. Lees hieronder een kleine selectie.

Deze is

Willem & Marlies

Met het gezin in een buscamper op wereldreis? Ja natuurlijk is dat een goed idee! Willem en Marlies kozen voor een bus met slaaphefdak voor hun twee kinderen. In de bus hebben ze verder ruimte zat voor het hele gezin. Er is een gordelbank achter de voorstoelen geplaatst, achterin vind je een buitendouche voor een snelle opfrisser en natuurlijk is er lekker veel speel en bergruimte gehouden onder het bed van de ouders. 

"De meeste campers zijn toch vooral voor bejaarden gebouwd"

Bijzonder

Zit én slaapplek voor het hele gezin

Tips

Durf te kiezen voor een bijzondere kleur in je interieur

Deze is

Andrina & Robert-Jan

De vrijheid om een weekendje op pad te gaan? Die win je met een buscamper, hebben ook Andrina en Robert-Jan ontdekt. De camper van deze bourgondiërs is super huiselijk: mooi kleurrijk, met een fijne keuken en veel plekken om te zitten. Eyecatcher  is de houten uitbouw aan de buitenkant van de bus. Hierdoor is het breedtebed met 10 centimeter verlengd en kan ook Robert-Jan comfortabel dutten. 

"Dit was de enige camper zonder chromen knopjes en plastic frontjes. Zo mooi."

Tips

Kies voor een dakventilator, zodat je zelfs op warme dagen een fijn briesje door de bus kan laten waaien.

Verste bestemming

Ijsland

Deze is

Marianne & Anneke

Voor vriendinnen Marianne en Anneke hebben we een unieke modulaire camper gebouwd. Het is een bus geworden met twee karakters: van allebei de dames vind je een stukje terug. Er is een bed onder het hefdak gemaakt, en een tweede bed achterin de bus.

 

Voor Anneke, die in een grote elektrische rolstoel zit, zijn de pedalen aangepast en is er een grote inrijplaat ingebouwd zodat ze ook de vrijheid van het camperen kan ervaren. 

"We kwamen voor het eerst langs, en ik zei je kan ons waarschijnlijk niet helpen. Nou, wel dus"

Verste bestemming

Noorwegen

Bijzonder

Rolstoelvriendelijke camper

Kijken doe je met je vingers

Deze is

Ineke en Egbert

Onze VAN-Jorn is een Peugeot Boxer van slechts 5,40m lang. Dankzij Jorn en z’n team is ‘ie helemaal naar onze smaak ingebouwd en van alle gemakken voorzien! Wat een prettige manier van een bus laten inbouwen: mooie mix van vriendelijkheid, passie en een zakelijke benadering. Complimenten voor Jorn en z’n team!

"Wat een prettige manier van een bus laten bouwen"

Verste bestemming

Zuid -Frankrijk

Bijzonder

Compacte camper (5,40 m lang)

Deze is

Eva, Jan & hond Qamar

Met een panoramische blik over snelweg, dijkstraat of landweg, comfortabel op de plaats van bestemming. Of dat voor vakantie is of voor werk, met onze bus, Boxie, kan het allemaal. Werken, nadenken, luieren, genieten van de natuur, gesprekken met klanten of zomaar een passant, Jorn heeft het voor ons geregeld en op maat gemaakt. Zelfs beroerd weer kunnen we hebben. 

"Zelfs beroerd weer kunnen we hebben"

Verste bestemming

Denemarken

Bijzonder

De prachtige print op de stof

Deze is

Evelien, Eveline & kleine Willem

Wij zochten al een tijdje naar een mooie camperbus, waar wij met onze kleine Willem mee kunnen reizen. Via een krantenbericht kwamen we bij Jorn terecht. Toevallig was hij net een camperbus aan het bouwen die we konden kopen! De basis zat er al in en wij mochten meedenken over de indeling, de bekleding en alle extra’s. Zo heeft Jorn een super schattig baby bedje ontworpen waardoor Willem boven ons voeteneinde heerlijk kan slapen. We zijn superblij met de camper die er van buiten en van binnen heel mooi uitziet en ook nog eens heel praktisch is in het gebruik. Ook met koude nachten is het goed te doen door de goede isolatie. Wat ook fijn is, is dat we na de koop nog bij Jorn terecht kunnen om kleine dingen te veranderen of te laten verbeteren. Het contact met Jorn verloopt soepel, hij denkt met ons mee, is betrouwbaar en komt zijn afspraken na!

“Een camper waar ook onze kleine zijn eigen plekje heeft gekregen”

Verste bestemming

Scandinavië

Bijzonder

Babybedje aan de rails

Kijken doe je met je vingers

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.