Eigenzinnig.
Dus een beetje anders

Wij bouwen eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. VAN-Jorn bestaat uit een team van jonge camperbouwers uit Groningen met passie voor design, en een frisse kijk op de camperindustrie.

Een team van vakidioten

Wij zijn een team van zo’n 17 mensen, jong (van geest), fris en fruitig en met jaren ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van campers. Ons team bestaat uit een vast team van ontwerpers,  technisch professionals, geweldige bouwers en een stoffeerder. 

Jorn

De aanstichter van dit alles

Heeft de modulaire camper uitgedacht en de modules ontworpen. Neem contact op als je wil dat er met je meegedacht wordt.

Job

Weet van alles wat

Hoe richt je je camper  in met de configurator? Welke bus moet ik kiezen? Welke teamlid zingt het hardst in de werkplaats? Job weet het!

Lars

Technisch genie

Heb je al een camper VAN Jorn? Onze chef werkplaats helpt je met al je technische vragen en plant onderhoud met je in.

Zelf controle over je camper

In onze VAN vind je het prachtige – zelf samen te stellen – interieur, geïnspireerd door organische vormen uit de natuur. We werken met hoogwaardige materialen, hebben extra aandacht voor comfort en ontwikkelen ons unieke modulaire systeem constant door.

Neem contact op

met de verkoop

Misschien is een modulaire buscamper wel helemaal jouw ding! Tof dat je geïnteresseerd bent. Neem contact op met Jorn – jawel, die uit de naam – voor vragen over het modulaire systeem en de mogelijkheden. 

info@vanjorn.com

050 2112523

Neem contact op

met het kantoor

Vragen over de configurator, de ideale indeling van jouw VAN, de prijzen of de levertijden? Neem contact op met Job. 

 

 

job@vanjorn.com

050 2112523

Neem contact op

met de werkplaats

Jij hebt een VAN-Jorn en hebt een technische vraag, probleem of wil een onderhoudsafspraak inplannen? Neem contact op met onze werkplaats-chef Lars.

 

werkplaats@vanjorn.com

050 2112523

Stel je eigen VAN samen

Maak een afspraak

Puzzel jouw eigen
VAN bij elkaar

in onze configurator

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.