Vrijheid op wielen

Elektrisch reizen met een camper heeft vele voordelen. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar het biedt ook meer comfort en gemak. Elektrische campers zijn stil en trillingsvrij, wat zorgt voor een ontspannen reiservaring. 

De bus die je al kent, maar dan elektrisch

Ook de grotere bestelbussen kan je elektrisch rijden! Keer proberen? Je kan ze proefrijden bij Nefkens. 

Hier doe je het voor

Met een elektrische camper hoef je geen vieze uitlaatgassen uit te stoten. Dat betekent dat je lekker duurzaam bezig bent en meehelpt aan een schonere lucht en omgeving. 

Nog meer aandacht voor je omgeving

Kies je voor elektrisch, dan kies je voor comfort en gemak. Je rijdt in een stille en trillingsvrije bus.

Geen milieuzone restricties

Je bent van harte welkom waar je ook heen gaat. Je rijdt immers zonder uitstoot. ​

Onderweg begint je vakantie

Reizen met een elektrische camper is rustig reizen. ​

Deze bussen kan je nu al elektrisch rijden:

Peugeot e-Boxer 2024

Actieradius tot 420 km WLTP (110 kWh)

Snelladen (100 kW) in 55 min. tot 80%

2850 kg ledig gewicht, 270PK vermogen

Vanaf €60.000 inclusief BTW

Mercedes Sprinter 2024

Actieradius tot 440 km (113 KWh)

Snelladen (115 kW) in 45 min. van 10% tot 80%

3160 kg ledig gewicht, tot 204PK vermogen

Vanaf €96.500 inclusief BTW

Alleen maar voordelen?

Kies je voor elektrisch? Dan rijd je voorlopig wegenbelasting-vrij. Dat scheelt elke maand. Je betaalt over een elektrische auto ook geen BPM-belasting. Een elektrische bestelwagen bestaat daarnaast uit veel minder bewegende onderdelen. Dit betekent dat je minder duur onderhoud aan je bus hoeft te doen.  In 2024 zit er daarnaast tot €2.950 euro subsidie op elektrische auto’s.

 

Belangrijk is het wel om rekening te houden met de gewichten van de bestelwagen. De elektrische variant is een stuk zwaarder. Op een normaal (B-)rijbewijs mag je een voertuig met een totaalgewicht van maximaal 3500 kg besturen. Kies je voor een elektrische basis bus, dan betekent dat een beperkt camper-interieur. Óf, je kan het speciale camperrijbewijs (C1) behalen. Dan mag je een voertuig tot 4250kg besturen. 

Kort pauzeren

Al onze elektrische bestelbussen kunnen snelladen. Daardoor ben je altijd bínnen een uur weer klaar voor een paar honderd kilometer rijden.

Zo flexibel duurzaam vind je het nergens

Een interieur van VAN-Jorn is opgebouwd uit modules – noem het meubelstukken – waarmee je zelf een inrichting van je bus kiest. De modules zijn opgebouwd uit duurzame materialen zoals FSC gecertificeerd hout en op maat gesneden aluminium delen. Gaat er iets kapot? Dan kunnen we het onderdeel of de modules makkelijk repareren. 

Puzzel je interieur

bij elkaar

In onze VAN vind je het prachtige – zelf samen te stellen – interieur, geïnspireerd door organische vormen uit de natuur. We werken met hoogwaardige materialen, hebben extra aandacht voor comfort en ontwikkelen ons unieke modulaire systeem constant door.

Stel je eigen VAN samen

Maak een afspraak

Puzzel jouw eigen
VAN bij elkaar

in onze configurator

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.