Industrieel productontwerper (medior, min. 32 uur p/w)

Steeds meer mensen snappen dat een fabriekscamper helemaal niet zo een logische keuze is. Want waarom zou je wel je eigen huis inrichten, maar zou een huis op wielen voor iedereen hetzelfde moeten zijn? Ons modulaire concept maakt dat onze klanten hun eigen unieke camper samen kunnen stellen. En daar hebben we het maar druk mee!

Omdat we zo hard aan het groeien zijn, zoeken we per direct versterking op het designfront!

Wie past er in ons team?

We zijn op zoek naar een aanpakker die net als wij niet op kan houden over techniek, productie en design. Van ‘eureka’-sprongetjes kijk jij niet gek op, en wat uurtjes langer doorbeuken om de deadlines te halen vind jij niet gek. Jij bent een technische alleskunner en enthousiaste ontwerper/ingenieur die energie haalt uit ontwerpen en ontwikkelen. Maar bovenal ben je iemand die de fijne kneepjes van CAD-vak kent. Dat betekent zeker ook dat je goed uit de voeten kan met Fusion 360.

Als CAD-tekenaar en engineer wordt je een belangrijk onderdeel van ons snelgroeiende jonge team. Je werkt heel direct samen met de designer, ons technisch genie en de mensen in de werkplaats, en gaat zelf aan de slag met prototyping op de CNC en de 3D-printers.

Samen met ons snel groeiende team werk je mee aan de toekomst van de camperindustrie. Door jouw werk kunnen we straks een van de grootste camperbouwers van de Benelux worden. Bij ons kom je ontwerpen, testen, nieuwe concepten uitwerken en vooral de handen uit de mouwen steken!

Samen pionieren in de camperwereld

VAN-Jorn is een start-up uit Groningen, waar we met een jong team van vakidioten de mooiste camperinterieurs ontwikkelen. Wij bouwen eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. Klanten stellen hun eigen interieur samen door zelf modules te kiezen, een indeling te maken en af te stijlen met kleuren, stoffen en accessoires. Zo is iedere camper die wij afleveren uniek. We werken op dit moment met acht man in ons nieuwe pand aan de Duinkerkenstraat in Groningen Stad.

Praktische info

We zoeken iemand voor minimaal 32 uur in de week, en kunnen je een salaris bieden conform het CAO metaal en techniek. Het startsalaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring, ligt rond de 2600 euro in de maand (op basis van 38 uur). Je salaris groeit mee op basis van je ervaring, én met de CAO-salarisverhogingen die de komende maanden doorgevoerd worden.

Je wordt onderdeel van een team die houdt van de nodige borrels, gaat mee naar beurzen door het hele land (en Duitsland!) én krijgt natuurlijk ieder jaar een tof kerstpakket!

We kijken onwijs uit naar je sollicitatie!

Lees meer over ons product op onze website: www.vanjorn.com. Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op via de mail of telefoon.

Wat voor jou? Mail je CV en motivatie naar info@vanjorn.com .

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.