ModuleVan Buscampers met uniek railsysteem

Het is niet te missen als je een ModuleVan van binnen bekijkt: een fris en modern interieur. De onderdelen matchen perfect met elkaar op het gebied van kleur, vorm,materiaal en indeling. Het is duidelijk: in deze buscampers, gebouwd door VAN-Jorn, kun je heerlijk vakantie vieren.

Het bedrijf VAN-Jorn won niet voor niets de Rabo Ondernemersprijs in 2019. Het is een startup met passie voor compacte campers en een frisse kijk op de camperindustrie. En door het ontwikkelen van een uniek railsysteem met zelf gebouwde modules, is het mogelijk het interieur naar wens in te delen in de ModuleVan. En dat in een snelheid die ongekend is voor de camperindustrie.

ModuleVan op maat Elke ModuleVan heeft een unieke indeling, door de klant zelf gekozen. Dat kan door de flexibele camperinbouw op basis van de losse units, zoals een bank, keuken, bovenkastjes en een bed. Zelfs een badkamer behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je kiezen welke stoffen en vloer worden gebruikt. Elke module is ergonomisch vormgegeven. Voor de meubels zijn hoogwaardige materialen gebruikt, waaronder Corian, aluminium en massief hout. Ook handig: de units bieden veel opbergruimte. Zo kan er bijvoorbeeld ook een koelbox of toilet in geplaatst worden.

Naar wens worden de verschillende units geplaatst op de aluminium rails die op verschillende hoogtes in de wanden en het plafond zijn weggewerkt. Daardoor kun je de camper helemaal naar je eigen smaak laten maken. Je kunt zelfs na een vakantie eventueel nog aanpassingen in je camper laten maken. Liever toch meer bovenkastjes voor meer bergruimte? VAN-Jorn kan ze er zo bij plaatsen!

Peugeot Boxer als basis De basis van de ModuleVan is een splinter nieuwe Peugeot boxer bus. Deze bussen hebben een lengte van 5,99 meter. Door de kleine draaicirkel zijn deze camperbussen ook goed in de stad te gebruiken. Ze bieden van binnen ruimte voor een zeer compleet interieur. VAN- Jorn heeft net weer 7 bussen ingekocht die staan te popelen om als ModuleVan de wereld te ontdekken. Voor deze zomer (2021) zijn deze bussen al leverbaar.

De prijs van een complete ModuleVan begint bij € 59.950,- (inclusief btw en bpm). Meer keuzevrijheid en luxe heb je bij de ModuleVan Traveler en de nog uitgebreidere ModuleVan Globe.

Over VAN-Jorn De start-up VAN-Jorn bestaat uit een team jonge professionals met een frisse kijk op de camperindustrie. Vanuit de eigen bedrijfshal op het inspirerende Suikerunie terrein in Groningen hebben ze al vele modulaire campers gebouwd met moderne, flexibele en ergonomisch vormgegeven interieurs. Dit doen ze met ervaring en kennis over productontwerp en camperbouw. Naast de modulaire campers, bouwen ze ook buscampers op maat. Ideaal voor klanten met specifieke wensen waar standaard campermodellen niet aan voldoen. Meer informatie: www.http://vanjor.site.transip.me/wp-content/uploads/2022/11/data.620xC1003.5×66900.620×414-1.jpg.com

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.