Vacature Marketing en Communicatie specialist (parttime/freelance)

Denk jij bij campers aan oubollige witte koelkasten, ongezellige campings en hoogbejaarden mensen? Dan hebben we jouw hulp nodig om iedereen te laten zien hoe het ook kan. 

VAN-Jorn bouwt bijzondere campers voor eigenzinnige mensen. Niet doorsnee, met een prachtig design en iedere camper uniek. Zonder dat we het wiel steeds opnieuw uitvinden. Ons modulaire concept – waar je zelf de meubels kiest en de inrichting kan bepalen – maakt dat onze klanten (stuk voor stuk lid van onze VAN-club) hun eigen camper samen kunnen stellen.


Dit ben jij:

VAN-Jorn groeit hartstikke snel en wil de wereld van de campers komende jaren volledig op z’n kop zetten! Om daarbij te helpen zoeken we een creatieveling, die bij ons komt helpen in de communicatie en marketing. We gaan op vele fronten van het vak bezig: van store design, het organiseren van evenementen, aanhaken van influencers, optimaliseren van onze SEO en social ads, het schrijven van nieuwsbrieven, blogs en socials tot het voorbereiden van fotoshoots en video’s. 

We zoeken een enthousiaste vakgekkie die zin heeft om heilige huisjes omver te werpen en groot durft te denken. Bij ons past iemand die het fijn vind om zelfstandig bezig te zijn, zelf nieuwe kansen ziet liggen, en die veel nieuwe dingen durft te proberen.


Hier kom je terecht:

We zitten aan de rand van Groningen stad, vlakbij station Europapark. Hier hebben we ons eigen pand met onder andere de grote werkplaats waar de campers gebouwd worden. We zijn met zo’n 18 mensen, die zich verspreiden over de dagen van de week.

In ons team vind je veel technische aanpakkers: bijvoorbeeld de mensen die de mooiste campers in elkaar bouwen, het werk in de werkplaats overzien en een technisch tekenaar. Daarnaast hebben we natuurlijk ook onze verkopers en een marketingcommunicatie professional. Bij ons in het team past een optimist en iemand die energie haalt uit nieuwe dingen leren en proberen. 


Onderdeel van ons team worden?

We zoeken een collega voor 1 tot 2 dagen per week. Dat kan parttime zijn, of eventueel als freelancer. Wij bieden een salaris conform het CAO Metaal en Techniek. Daar krijg je gratis en voor niets leuke vreemde collega’s bij. Daarnaast hebben we een teamlunch op woensdag en een gezellige vrijmibo.

Wat voor jou? Kom dan eens kennismaken! Mail ons op job@vanjorn.com. Neem even de tijd om je voor te stellen, want we zijn onwijs benieuwd naar jouw motivatie en wie jij bent. Heb je werk waar je trots op bent (grafisch, tekstueel, events, projecten)? Stuur die dan zeker mee! Heb je nog vragen, dan kan je ons bellen op 050 211 2523 .

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.