VAN-Jorn bouwt live een nieuwe camper op Caravana in Leeuwarden 

Het Noord-Nederlandse camper-bouwbedrijf VAN-Jorn bouwt in de beurshallen van Caravana 2023 een gloednieuwe bestelbus om tot buscamper. Beursbezoekers worden meegenomen in het productieproces. “Een camper is een heel tof, maar geen simpel product”.

Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een campervan? Daar kunnen de bouwers van VAN-Jorn je alles over vertellen. In hun werkplaats in Groningen bouwen zij ieder jaar tientallen bestelbussen om tot camper. Tijdens Caravana 2023 nemen ze je letterlijk mee in hun productieproces. Oprichter Jorn Hofman geeft iedere dag een presentatie en vertelt je welke keuzes je kan maken, wat voor technische installaties er in een camper zitten en hoe je de ruimte in een bestelbus zo efficiënt mogelijk gebruikt. Ondertussen wordt er tijdens de beurs live gebouwd aan een gloednieuwe buscamper. 

Eenheidsworst

VAN-Jorn bouwt modulaire buscampers. Dat betekent dat je als (toekomstig) camperaar zelf je meubels kiest en de indeling kan bepalen. Jorn vertelt: “Wij hebben met VAN-Jorn jaren ontwikkeld aan de inbouw en onze interieurs. Een camper is geen simpel product, er komen zo’n 500 verschillende onderdelen en heel veel specialistisch werk bij kijken. Nu we voor zoveel mensen unieke campers kunnen bouwen zijn we vooral heel trots dat we het anders doen dan de camper-fabrikanten, dus zonder een standaard eenheidsworst aan te bieden.”

De interieurs van VAN-Jorn zijn opvallend door het gebruik van natuurlijke materialen en de vormen die een ruimtelijk gevoel geven aan de campervans. Ook kunnen de flexibele interieurs over de jaren uitgebreid of aangepast worden. Zo heb je altijd het interieur wat bij jou past. 

Van bestelbus tot jouw unieke buscamper

Enkele weken na Caravana wordt de gebouwde bus voor het eerst aangeboden als verhuurbus voor mensen die een campervan overwegen. De bus kan gehuurd worden bij VAN-Jorn in Groningen. In Groningen kan ook een eigen interieur worden samengesteld.

Voor meer informatie over de campers VAN-Jorn kijk je op www.http://vanjor.site.transip.me/wp-content/uploads/2022/11/data.620xC1003.5×66900.620×414-1.jpg.com.

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.