Jorn Hofman wint Rabo Ondernemersprijs van 10.000 euro

Jorn Hofman uit Groningen heeft de Rabo Ondernemersprijs ter waarde van 10.000 euro gewonnen. Deze prijs werd donderdag uitgereikt tijdens de Dag van de Ondernemende Student, een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen.

Met de strijd om de Rabo Ondernemersprijs hebben de Hanzehogeschool Groningen en de Rabobank studenten de afgelopen maanden uitgedaagd hun ondernemerskwaliteiten te ontwikkelen.

Uit de in totaal 58 inzendingen selecteerde een jury drie voor de Rabo Ondernemersprijs. De hiervoor verantwoordelijke studenten presenteerden hun bedrijfsideeën donderdag tijdens de Dag van de Ondernemende Student.

Flexibele modules voor een camper

Rob Verhofstad, lid van het college van bestuur van de Hanzehogeschool, en Peter Schey, directeur Bedrijven Rabobank Stad en Midden Groningen, maakten vervolgens de winnaar van de Rabo Ondernemersprijs bekend: Jorn Hofman. Hij kan de door hem gewonnen 10.000 euro gebruiken om zijn bedrijfsidee, flexibele modules voor een camper, verder uit te werken.

Publieksprijs

Behalve de Rabo Ondernemersprijs werd donderdag ook een publieksprijs uitgereikt. Bezoekers van de Dag van de Ondernemende Student konden namelijk stemmen op hun favoriete kandidaat. En ook hier trok Jorn Hofman aan het langste eind. Dit leverde hem een cheque van € 1137,60 op.

Jetze de Jong werd hier tweede, Alwin Tammenga derde.

Stel je eigen VAN samen

Maak een afspraak

Puzzel jouw eigen
VAN bij elkaar

in onze configurator

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.