VAN-Jorn is genomineerd als ‘Meest duurzame kampeermiddel’!

VAN-Jorn bouwt buscampers op basis van zelf ontwikkelde modulaire interieurmodules. Iedere camper die wij bouwen is uniek doordat de klant zelf de modules, opties, stijlen en indeling kiest. In plaats van het volstoppen van een camper met alle opties zodat er iets voor iedereen bij zit, kiezen wij voor een camper op maat naar de klant zijn wensen. De modules zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen zoals massief hout, lichtgewicht aluminium en mat corian.

Keep it stupid simple: met die filosofie zijn onze modules ontworpen. Alle onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen of repareren. Zo verminderen we verspilling en kunnen onze modules zonder problemen een leven lang mee.

We ontwikkelen en bouwen onze buscampers en modules zelf in onze eigen werkplaats in Groningen. Onze productie draait volledig op eigen zonne-energie en we houden zelfs stroom over voor 28 Groningse huishoudens.

Nu zijn we genomineerd voor de Duurzame Kampeeraward 2023! Daar zijn we natuurlijk super trots op. Kunnen we op jullie stem rekenen? Stem via: https://duurzaamheidscongres.nl/duurzame-kampeerawards/

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.