VAN-Jorn maakt zijn Duitse debuut op CARAVAN Bremen in november

De Nederlandse camperbouwer VAN-Jorn gaat de landsgrenzen over en gaat haar buscampers vanaf eind dit jaar ook aanbieden aan geïnteresseerden in Duitsland. Het bedrijf presenteert haar campers met de modulaire interieur formule voor het eerst aan het Duitse publiek tijdens CARAVAN Bremen in november 2023.

De innovatieve modulaire campervans van VAN-Jorn, die volledig aanpasbaar zijn aan de wensen van de klant, beloven de traditionele campermarkt ook in Duitsland flink op te schudden. De buscampers van VAN-Jorn bieden een combinatie van flexibiliteit en stijl die perfect aansluit bij de behoeften van moderne reizigers. Ook in Duitsland ziet het Groningse bedrijf een interessante markt. 

CARAVAN Bremen

Tijdens de kampeer en -camperbeurs CARAVAN Bremen zal VAN-Jorn het modulaire camper concept voor het eerst presenteren aan het Duitse publiek. Tijdens de beurs, die dit jaar plaatsvindt van 3 tot 5 november, kunnen bezoekers de veelzijdigheid en ruimtelijkheid van de campervans ervaren en de voordelen ontdekken van een camper die volledig aan hun levensstijl is aangepast. 

Bouwkwaliteit en ruimte

Jorn Hofman, oprichter en eigenaar van VAN-Jorn, zegt: “We zijn trots en enthousiast om ook onze Duitse buren kennis te laten maken met een alternatief voor de traditionele buscampers. Onze campers hebben een minimalistische en eigentijdse stijl en bieden veel meer mogelijkheden dan wat er verder in de markt beschikbaar is. Ik denk dat ze in Duitsland vooral zullen vallen voor de bouwkwaliteit en de ruimtelijke beleving die onze interieurs bieden.”


Snelgroeiende startup
De Groningse startup VAN-Jorn begon in 2018 met de ontwikkeling en bouw van buscampers. In 2021 werd het modulaire systeem uitgerold. Komend jaar worden er zo’n 100 nieuwe modulaire buscampers afgeleverd. De productie en ontwikkeling wordt in de eigen productiehal in Groningen gedaan.

VAN-Jorn nodigt geïnteresseerde camperaars graag uit om de stand te bezoeken op de beurs CARAVAN Bremen, of een van de andere beurzen in Nederland of Duitsland. Op de beurzen kan men meer te weten komen over de modulaire campervans en de mogelijkheden voor personalisatie. Ook kan hier direct een configuratie worden gemaakt voor een eigen interieur.

Stel je eigen VAN samen

Maak een afspraak

Puzzel jouw eigen
VAN bij elkaar

in onze configurator

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.