VAN-Jorn eerste Nederlandse producent ooit die ANWB ‘Camper van het Jaar’ award wint

Het Nederlandse camperbouwbedrijf VAN-Jorn heeft de prestigieuze ‘Camper van het Jaar’ award gewonnen met hun baanbrekende modulaire buscamper. De prijs, toegekend door een vakjury van de NKC en ANWB, onderstreept de innovatiekracht van het Groningse bedrijf dat een frisse kijk biedt op de traditionele campermarkt.

Extra bijzonder is dat VAN-Jorn het eerste Nederlandse merk in de geschiedenis van de Camper van het jaar verkiezing is dat deze felbegeerde prijs wint.

Een van de meest opvallende, en door zowel de vak- als publieksjury geroemde innovaties van de VAN-Jorn camper, is de uitschuifbare badkamer. Dit slimme gepatenteerde ontwerp, dat zowel een douche als toilet bevat, kan naar buiten worden geschoven wanneer de camper stilstaat. Hierdoor wordt binnenruimte optimaal benut zonder concessies te doen aan comfort.

Betaalbare luxe voor een breed publiek
De prijs voor een volledig interieur ligt rond de 30.000 euro, exclusief het basisvoertuig. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan chassismerken, waaronder Peugeot en Mercedes-Benz. Bovendien biedt VAN-Jorn de mogelijkheid om het modulaire interieur in te bouwen in een tweedehands voertuig, waardoor de camper toegankelijker wordt voor een breder publiek.

‘Met de toekenning van de ‘Camper van het Jaar’ award laten we zien dat onze modulaire benadering en creatieve oplossingen perfect inspelen op de behoeften van moderne kampeerders.’  – Jorn Hofman, oprichter en directeur VAN-Jorn

Een unieke prestatie voor een eigenzinnig team
Deze overwinning benadrukt niet alleen de innovatieve kracht van VAN-Jorn, maar ook hun gedurfde aanpak in de camperindustrie. “Wij bouwen eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen,” aldus oprichter en directeur Jorn Hofman. Het VAN-Jorn team bestaat uit ruim 20 gepassioneerde vakmensen uit Groningen die allen bijdragen aan het unieke design en de hoogwaardige afwerking van iedere camper.

Over VAN-Jorn
VAN-Jorn, gevestigd in Groningen, is een jong en energiek bedrijf dat zich richt op het bouwen van op maat gemaakte campers. Met een frisse kijk op design en een team van ervaren professionals streeft VAN-Jorn ernaar om unieke campers te creëren voor klanten die op zoek zijn naar meer dan een standaardoplossing.

Stel je eigen VAN samen

Maak een afspraak

Puzzel jouw eigen
VAN bij elkaar

in onze configurator

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.