Alles over de

financiering

Ervaar de vrijheid van de open weg met een unieke camper van VAN-Jorn! Verken elke hoek van Europa en alle avonturen die bij het leven op de weg horen. Onze buscampers bieden opties voor zowel gezinnen als individuele reizigers. Wellicht ben je op zoek naar een financieringsoptie. Over de betaling en financiering vertellen we je op deze pagina meer.

Jouw camperdroom direct uit laten komen

Hoe leasen werkt, verschilt per leasevorm. Als je een camper wilt aanschaffen die in jouw bezit blijft, kies je voor een persoonlijke lening met onderpand. Deze leasevorm lijkt een beetje op een hypotheek. Jij bent na afbetaling de eigenaar. Private lease lijkt meer op huren. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor een (nieuwe) camper, en levert die aan het eind van de looptijd weer bij ons in.
Ben je zelfstandig ondernemer? Dan kun je ook kiezen voor financial lease en operational lease.

Betalen in twee delen

Heb je een complete offerte, en heb je besloten er voor te gaan? Dan maak je de order definitief door de aanbetaling te voldoen. Je betaalt 30% van het totaalbedrag van je order, onafhankelijk van wat er allemaal binnen jouw offerte valt. De resterende bedragen voor jouw order betaal je twee weken voor aflevering van jouw nieuwe camper of mobiele kantoor. 

30% Aanbetaling

70% Eindbetaling

Puzzel je interieur

bij elkaar

In onze VAN vind je het prachtige – zelf samen te stellen – interieur, geïnspireerd door organische vormen uit de natuur. We werken met hoogwaardige materialen, hebben extra aandacht voor comfort en ontwikkelen ons unieke modulaire systeem constant door.

Op je gemak alles over de Module-VAN lezen? We hebben alles uitgewerkt in een drietal emails. We vertellen je waarom iedere VAN uniek is, nemen je mee in ons verhaal, en vertellen je alles wat je moet weten om je eigen droomcamper samen te kunnen stellen.